مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب آداب غذا سفره و غذا
امتیاز کاربران 5

تولیدگر گرافیک

برگ زرد هستم. از تاریخ 27 آذر 1395 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر گرافیک تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 233 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
آداب غذا سفره و غذا

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ چهارشنبه, 10 آبان 02



#عجیب اما واقعی دین 1400 سال پیش اما مطابق با دانش امروز، بلکه فردا ها وقتی غذا می‌خوریم، اولین مرحله هضم آن، حین جویدن آرام و آغشته شدن با بزاق در حفره دهان رخ می‌دهد، و با عث عبور راحت از مری میشود. انرژی و آنزیم‌های هضمی کمتری برای تجزیه غذاهای تناول شده لازم می‌گردد، خوب نجویدن و سریع غذا خوردن باعث می‌شود که همراه با غذای‌تان، مقداری هوا هم بلعیده شود که بعد از چند دقیقه، انبساط هوای بلعیده شده، تحت تأثیر گرمای معده، موجب شکل‌گیری باد گلو و بازگرداندن مقداری از غذای آغشته شده با اسید معده (رفلاکس) به دهانتان می‌شود که این امر التهاب مری و آسیب دیدن دندان‌ها و لثه‌ها را زمینه‌سازی می‌کند، امام على (ع) فرمود: هر كس لقمه را خوب بجود و بمكد، فرشتگان برایش دعا مى‏كنند، كه روزیش زیاد شود و حسناتش مضاعف گردد. مكارم الأخلاق (ترجمه میر باقرى)، ج‏1، ص 277 Like

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما